Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Dănciulescu, despre primii pași în fotbal, ce carieră își doreau părinții pentru el, primii bani câștigați și cum a ajuns la Dinamo

[starttext]




danciulescu



Invitat la rubrica Top Interviu, Ionel Dănciulescu a vorbit despre traseul lui fotbalistic, primele meciuri, sacrificiile pe care le-a făcut, saltul la granzii campionatului, dar mai ales tranzitul Dinamo-Steaua-Dinamo.



Cu o carieră impresionantă, în care a marcat 214 goluri numai în Liga I, Ionel Dănciulescu își amintește cum a ajuns să joace fotbal, care au fost primii pași spre sport, cine l-a îndrumat și care a fost traseul fotbalistic.

"Ca toti ceilalti copii din vremurile trecute, am inceput fotbalul in cartier, in curtea scolii. Erau acele campionate intre clase, intre scari de bloc, intre blocuri. Acolo am inceput sa joc fotbal, dar intr-un mediu organizat cred ca pe la varsta de 8-9 ani, daca nu ma insel. Am fost la o selectie la domnul Ion Parvulescu, la Slatina, la noi la baza, cum ii spuneam si atunci am inceput sa intru in paine.

Inaintea mea fusese verisorul meu, cu unchiul meu, asa ca, am reusit sa jung la domnul Ion Parvulescu cu varul meu si din prima mi-a spus: Treci in poarta ca esti portar.  Dupa cateva antrenamente si-a dat seama ca am calitati si m-a trecut in camp.

Am jucat pe toate posturile. Se juca, in perioada respectiva, pe toate posturile. Se juca cu libero. Am jucat si libero, am jucat si la marcaj, am jucat si fundas dreapta si stanga si mijlocas. central. Toate posturile posibile in perioada respectiva. Pana cand, la o selectie la echipa nationala, eram la Bistrita, domnul profesor Sichitiu era in acea perioada la UEFA, in 95, unde eram noi, dansul m-a trecut atacant si acolo am ramas", a declarat Danciulescu in exclusivitate la Dolce Sport..

Nici nu implinise 17 ani, cand a debutat la Electroputere Craiova, primul pas spre fotbalul mare si, dupa ce a castigat tot ce se putea castiga la nivel zonal, a trecut la nivelul urmator, facand pasul spre Dinamo.

"In perioda respectiva la campionatele de juniori, noi cam castigam tot ce se putea la nivel zonal. La nivel national aveam ceva probleme pentru ca trebuia sa jucam cu Dinamo. Acea echipa a lui Ionut Chirila. Ne-au batut la un turneu final la Valcea. Aveau echipa cea mai buna. Probabil auzind de mine, au venit la mine acasa, au discutat cu parintii si asa am ajuns la Electroputere, nesemnand. In perioada respectiva venind si cei de la Universitatea, dandu-mi cuvantul ca ma voi duce la Electroputere, m-am dus acolo.

Nu semnasem nimic, erau bani mai multi la Universitatea, dar asa am fost eu ghidat in viata,  daca promit un lucru, trebuie sa ma tin de cuvant. Nu a fost o alegere proasta, din contra. A fost o echipa mai mica, o echipa la care am putut sa ma dezvolt mai bine pentru varsta mea si a fost un pas important in cariera mea. Au mai fost echipe care m-au dorit, dar pana la urma am ajuns la Dinamo. A venit domnul Stoenescu, domnul Cornel Dinu la mine acasa. Am discutat, am rezolvat cazul si am ajuns la Dinamo", si-a amintit Danciulescu în exclusivitate la Dolce Sport!

sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii