Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra : "Mi-aş fi dorit ca ziua să aibă 48 de ore"

[starttext]








Cosmin Contra s-a confruntat cu numeroase probleme încă din primele zile de la revenirea în România. Antrenorul lui Dinamo se plânge că timpul este insuficient pentru a rezolva toate incovenientele găsite de la revenirea în Ştefan cel Mare.


"E un pic de stres. Când preiei echipa din mers este foarte greu cu timpul. Mi-aş fi dorit ca ziua să aibă 48 de ore, nu 24. Sunt atâtea lucruri de pus la punct, însă nu ai timp să le faci pe toate. Nici programările meciurilor nu ne-au ajutat, că am jucat luni, iar acum jucăm sâmbătă", a declarat Contra.

"Principalul" în vârstă de 41 de ani s-a simţit motivat să revină la Dinamo şi deoarece "câinii" erau consideraţi ca şi ieşiţi din cursa pentru play-off înainte de venirea sa.

"România e cum am lăsat-o, ştiam unde vin. Nimeni nu dădea şanse lui Dinamo să meargă în play-off, de aia am şi acceptat să vin aici. Vom face tot ce depinde de noi să câştigăm fiecare meci, pentru că Dinamo la asta trebuie să se gândească mereu, să învingă în fiecare joc. În sport însă trebuie să ai noroc, la fel ca şi în viaţă, ca să îţi îndeplineşti obiectivele", a mai spus Cosmin Contra.

Problemele lui Cosmin Contra nu sunt însă de lot. Doar Laurenţiu Brănescu este accidentat înaintea partidei contra lui CS U Craiova.

Dinamo - CS U Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20.30, în direct la Digi Sport 1.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii