Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Palic salută venirea lui Contra la Dinamo: ”Suntem mult mai motivați și mai agresivi”

[starttext]








Antun Palic, mijlocaşul croat al lui Dinamo, a declarat, marţi, la conferința de presă de înaintea meciului cu Steaua, din Cupa Ligii, că noul antrenor, Cosmin Contra, a venit cu un "alt spirit" şi a precizat că formaţia alb-roşie este mai motivată şi mai agresivă în joc de la numirea acestuia.


”Cosmin Contra a venit cu un alt spirit la echipă, suntem mult mai motivaţi şi mult mai agresivi în joc. Cel mai important este să continuăm ca şi până acum (n.r. - Dinamo a obţinut două victorii în cele două meciuri disputate de la instalarea lui Cosmin Contra). Suntem mai ofensivi şi mai agresivi, dar este nevoie ca jocul nostru să progreseze la toate capitolele”, a spus mijlocaşul croat.

Palic a menţionat că meciul cu Steaua, din manşa secundă a semifinalelor Cupei Ligii, este foarte important pentru Dinamo. ”Va fi un derby ca întotdeauna. Ne aşteaptă un meci important, ne-am pregătit bine. Nu ne este teamă de nimic, antrenorul ne-a transmis ce trebuie să facem din punct de vedere tactic. Sigur, avem avantajul de 4-1 din tur, dar încercăm să nu ne gândim la acel rezultat, pentru că ne aşteaptă 90 de minute foarte importante”, a afirmat el.

Fotbalistul a adăugat că în meciul de miercuri va uita prietenia cu fostul său coleg Harlem Gnohere, transferat în pauza competiţională de la Dinamo la Steaua. ”El a rămas prietenul nostru, însă mâine, când începe meciul, vom uita prietenia şi vom da 100 la sută pentru Dinamo”, a precizat Antun Palic.

Dinamo o întâlneşte, miercuri, de la ora 20,00, pe Arena Naţională, pe Steaua, în manşa secundă a semifinalelor Cupei Ligii. Partida va fi ÎN DIRECT la Digi Sport. În tur, în partida considerată pe teren propriu, Dinamo s-a impus cu scorul de 4-1.


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii