Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Mânaţi de furia lui Contra, câinii au fost mai buni ca altădată"

[starttext]




Imagini pentru dinamo pch




În așteptarea meciului, a cărui miză a fost „totul sau nimic”, fotbaliştii lui Contra au fost mobilizați de "Briliantul" Adrian Mutu, managerul general al lui Dinamo, prin mesajul postat pe contul său de Facebook: o fotografie în care apare alături de doi pitbulli "RedDogs"!
Pe Arena Naţională, înainte de fluierul de start a partidei cu CS U Craiova, PCH a oferit încă un spectacol afişând: “ÎN VIAŢĂ AVEM O SINGURĂ PARTE MĂIASTRĂ… DINAMO, LUMINA NOASTRĂ"!
Mesajul semnifică un “La mulţi ani” celor de la Dinamo Nostrum Lux (DNL), parte a Peluzei Cătălin Hîldan, care activează din 2007.
5000 suporteri la PCH, 5000 în tribune! 
Prima repriză am început-o agresiv: Nemec a reuşit o dublă în primul sfert de oră al partidei, craiovenii fiind surprinși de atacurile noastre în forță! Filip si Palic, au fost autorii celor două pase de gol. 
A doua repriză a adus multe dueluri fizice, oltenii păreau că au controlat jocul, însă au reușit să reducă din diferență abia în ultimele 20 de minute ale jocului.

 Neglijenţa lui Nedelcearu le-a adus oltenilor un penalty. Penedo l-a ghicit pe Ivan, care a ratat lovitura de la 11 metri, dar Gustavo a venit din linia a doua şi l-a învins pe portar cu un şut din apropiere. 
Cele două echipe au etalat cel mai bun fotbal al lor, cu un ritm cu mult peste cel cu care ne-a  obişnuit Liga 1.
Contra a fost văzut în dese rânduri gesticulând spre galerie cerând sprijin din peluză. Nu a mai fost cu gura pe jucători, ca la meciul cu Botosani, nu a mai fluierat cu degetele ca la "horă", decat o singură data. 

Impulsurile date de pe bancă de Cosmin Contra au fost recepţionate cu sfinţenie de elevii săi, i-a aranjat in teren de data aceasta, doar prin semne. 
Suporterii au strigat și au cântat, dar nu au mai înjurat ca la meciul cu Botoșani! Se simțea un aer de solidaritate cu echipa, de susținere necondiționată! Tribuna 1, ținea pasul cu Peluza! Am avut norocul să am lângă mine, suporteri tenori, care dădeau tonul.  Am cântat și am încurajat echipa, până la finalul meciului, alaturi de PCH! Am înghețat, dar a meritat! 
Penedo a fost ca un "jaguar" și a facut spectacol, chiar dacă a mai facut și erori. Oltenii au lovit de trei ori bara lui Penedo.
Mânaţi de furia lui Contra, câinii au fost mai buni ca altădată în aparare, foarte buni în atac, dar au avut și momente de ezitare, care au făcut să încasam un gol.


Acelasi 11 ca și in meciul cu Botoșani, dar un joc mult perfectat, a condus echipa spre victorie: Penedo - Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip - Busuladzic,  Nistor - Hanca, Palic, Bumba - Nemec!
Schimbările efectuate de Contra în repriza a doua, au confirmat jucatori ca Mahlangu, Bawab și Oliva.
Nu am un jucător căruia să-i dau zece, dar echipei îi ofer un zece plus, iar antrenorului Contra, felicitări pentru un joc pregatit și jucat de nota zece! 


Tehnicianul dinamovist a reușit să facă ziua de 48 de ore, în loc de 24, deoarece a pus multe lucruri la punct, reparând greşelile pe care echipa le-a făcut în meciul cu Botoşani şi a analizând jocul celor de la CSU Craiova. 
Salutul galeriei, în aplauze: câinii și- au câștigat respectul cu această a doua victorie! 
Adam Nemec eroul "câinilor", a lăudat atmosfera de pe Arena Națională și a sperat că în urma rezultatelor bune, să vină mai mulți suporteri și în Stefan cel Mare.
Între timp, s-a jucat și Gaz Metan – Steaua, 1-1, un scor care ajută Dinamo. 
Ne mai dorim o victorie cu Pandurii în ultima etapă şi „câinii” sunt calificaţi în play-off!  
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!


Articol scris de : Ranete Aurora

sursa photo : www.prosport.ro


[endtext]

Comentarii