Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra a anunțat condițiile în care va transfera Dinamo. Ce se întâmplă cu banderola de căpitan

[starttext]








La conferința de presă de înaintea meciului cu FC Botoșani, în cadrul căreia Cosmin Contra a fost prezentat oficial drept noul antrenor al lui Dinamo, fostul fundaș dreapta al echipei naționale a României a vorbit și despre lotul pe care îl are la dispoziție și despre posibilitatea efectuării unor alte transferuri.


”Guriță” a precizat că, în condițiile în care nu mai pot fi transferați decât jucători liberi de contract, el nu va mai aduce pe nimeni, dacă nu vor exista probleme medicale.

”Nu mai este timp de transferuri, am înţeles că putem aduce doar jucători liberi de contract. Dacă nu vor fi probleme medicale, probabil că nu vom mai aduce pe nimeni”, a declarat Contra.

În prezent, singurul jucător accidentat din lotul ”câinilor” este portarul Brănescu:

”Brănescu, care este în Italia, cu o problemă la genunchi, este consultat de medicul lui Juventus, în cursul zilei de azi. Vom vedea decizia celor de la Juventus în legătură cu Brănescu”, a spus Cosmin Contra în legătură cu Laurențiu Brănescu.

Noul antrenor al lui Dinamo a abordat și problema căpitanilor, una intens dezbătută în mandatul lui Ioan Andone. Contra a precizat că încă nu știe dacă Antun Palic își va păstra banderola.

”Probabil o să am o discuţie cu staff-ul şi voi lua o decizie în privinţa căpitanului. Vom vedea la momentul respectiv dacă vor fi schimbări”, a menționat tehnicianul de 41 de ani.

Cosmin Contra își va face debutul în calitate de antrenor al lui Dinamo luni seara, de la 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în meciul cu FC Botoșani, de pe Arena Națională, din etapa a 24-a a sezonului regulat din Liga 1.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii