Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo va juca pe Arena Națională cu FC Botoșani. "Contra vrea cât mai mulți fani"

[starttext]







Cosmin Contra nu a semnat încă înțelegerea cu Dinamo, dar totul este o formalitate, antrenorul urmând să fie prezentat vineri în Ștefan cel Mare, dacă nu apare ceva neprevăzut. Cu toate acestea, Contra și-a impus, deja, punctul de vedere, iar antrenorul a venit cu propunerea ca meciul cu FC Botoșani, de luni seara, să se dispute pe Arena Națională.


Șefii lui Dinamo au acceptat imediat, astfel că roș-albii vor evolua împotriva moldovenilor pe cel mai mare stadion al țării, într-un meci vital pentru calificarea în play-off. Dinamo a evoluat în special contra Stelei pe Arena Națională, derby-ul așteptat de suporteri cu mare interes de fiecare dată.

"Ne dorim să avem cât mai mulți suporteri, este un meci extrem de important, plus că este și debutul lui Contra. Tocmai de aceea, conducerea a decis ca partida să se dispute pe Arena Națională.

Ne dorim mult ca fanii să fie alături de noi în număr cât mai mare, deși suporterii noștri sunt dezamăgiți după ultimele rezultate", au spus surse din cadrul clubului Dinamo, pentru digisport.ro.

Dinamo - FC Botoșani este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, luni, de la ora 20:30. 



sursa : www.digisport.ro

[endtext]


Comentarii