Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănciulescu strigă adunarea pentru play-off "Hai să le arătăm tuturor ce înseamnă Dinamo Bucureşti!"

[starttext]




danciulescu



Directorul sportiv Ionel Dănciulescu a transmis, la conferința de presă organizată în cantonamentul de la Săftica, un mesaj către toți suporterii dinamoviști.

"Sper ca venirea lui Cosmin Contra să fie de bun augur. Îl cunoaştem toţi pe Cosmin Contra, un antrenor foarte bun, din nou val, care a avut rezultate destul de importante pe la echipele la care a fost. Este o opţiune de-a noastră mai veche, în acest moment am reuşit să-l aducem la echipă. Sunt convins, după ceea ce am văzut în ultimele zile, că lucrurile vor funcţiona bine şi că va repune pe Dinamo pe linia de plutire. 

Eu cred că Dinamo este o echipă de play-off. Sper ca toţi suporterii să vină alături de echipă. Ştiu că sunt dezamăgiţi, că suntem datori cu vârf şi îndesat faţă de ei, dar acum mai mult ca niciodată avem nevoie de susţinerea lor. Dezamăgirea lor este uriaşă, mă pun şi eu în locul lor şi nu m-aş simţi confortabil în situaţia în care se găseşte Dinamo în acest moment. Dar un suporter adevărat este alături de echipă în momentele grele, de aceea sunt convins că dinamoviştii vor veni să susţină echipa. Hai să le arătăm tuturor ce înseamnă Dinamo Bucureşti!", a subliniat directorul sportiv al clubului din Ștefan cel Mare.



sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii