Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo râd de Steaua înainte de meciul direct: "Pentru a ne ieși iar coregrafia, avem nevoie ca toți fanii Stelei! Au fost doar 76 la miting"

[starttext]







Steaua și Dinamo se vor duela miercuri, de la ora 20:00, în returul semifinalelor Cupei Ligii, după ce în tur, dinamoviștii s-au impus cu 4-1.

Suporterii lui Dinamo vor să facă o atmosferă incendiară în tribune și au început războiul cu fanii echipei roș-albastre. Reprezentații Peluzei Cătălin Hîldan au postat pe facebook un mesaj ironic la adresa fanilor Stelei. 

Dinamoviștii au râs de mitingul din weeknd făcut de susținătorii lui Becali și au amintit de meciul cu City, când fanii Stelei au fost păcăliți de rivali și au afișat mesajul "Doar Dinamo București".

"Pentru a ne ieși IAR coregrafia, avem nevoie ca toți fanii stelei (sau cum vreți s-o numiți) să vină la meci! MOBILIZAREA", au scris dinamoviștii.


"Patria le este recunoscătoare pentru eforturile depuse în pregătirea şi organizarea mărețului miting «Unica stiaua» din data de 25 februarie.

Fie vorba intre noi, steaua nu e chiar unică, fiind o clonă, dar băieții aştia sunt cu adevărat unici prin «performanța» pe care au reuşit-o. În mod sigur, după «Revoluţia roş-albastră» de sâmbătă, nimeni nu va mai îndrăzni să spună despre fcsbişti că sunt MULŢI, dar PROŞTI …sau invers.

Echipa cea mai iubită, cea mai lăudată, cea mai ajutată, echipa celor 10.000.000 de suporteri, n-a reușit să scoată in stradă decât 76 de oameni, dacă e să numărăm şi prosoapele. 
N-au fost 500.000, aşa cum anunța Gigi Becali. N-au fost nici 50.000, așa cum anunțau organizatorii.

Din ziua în care adevărul a ieșit la iveală, O SINGURĂ DATĂ s-a mai întâmplat ca ei să fie cu adevărat MULȚI: Pe 16.08.16 (n.r. la meciul Steaua - Manchester City 1-5). Suficient de multi pentru o coregrafie reuşită.
Miercuri seară, 1 Martie, vom avea din nou ocazia să vedem câți au mai rămas din ADUNĂTURA «celor mulți».

Vom fi acolo și îi vom numără împreună cu Meme"mesajul PCH



sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii