Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






DECLARAȚII ADRIAN MUTU DUPĂ DINAMO-BOTOȘANI 1:0

[starttext]




Imagini pentru mutu dinamo


"A fost un meci foarte greu pentru noi și Botosani a jucat cu atitudine".
Adi Mutu declară ceea ce toți am văzut, de fapt orice echipă care joacă cu Dinamo are mai multă atitudine. O atitudine bună și pozitivă, dar să așteptăm să vedem meciurile viitoare dacă le putem câștiga.

"Trebuie să fim la fel de concentrați și să câștigăm ultimele 2 finale rămase". Aici afirmă din nou că trebuie victorii neapărat și până la urmă e normal ca Dinamo să fie în play-off.
 "Se pare că a fost șoc pozitiv la echipă". Din păcate, Mutu e adeptul "șocurilor" la echipă și nu a mers "pe mâna" lui Andone care e mult mai experimentat și putea lupta cu adevărat pentru titlul de campioană.

"Sper ca la următorul meci să vină cât mai mulți suporteri și să fie o atmosferă extraordinară în tribune".
Haideți să ne adunăm toți dinamoviștii din țară. Sâmbătă toate drumurile duc la București, la meciul Dinamo-Craiova. Hai Dinamo!




Articol scris de : Ciprian Bălan

sursa photo : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii