Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo are nevoie de noi!

[starttext]




Imagini pentru Dinamo suntem noi




Salut Câinilor. Pentru început, aș vrea să vă adresez câteva întrebări: Câți dintre voi iubiți aceasta echipă ? 
Câți dintre voi ați suferit pentru aceasta echipă ?
Câți dintre voi ați stat departe de casă și de familie pentru această echipă ?
Câți dintre voi ați rămas fără glas pentru această echipă? 
Câți dintre voi ați spus că nu vă mai uitați la niciun meci și că nu o să mai mergeți niciodată la stadion, și totuși nu ați ratat vreun meci ? 
Câți dintre voi ați fost la aproape toate meciurile, indiferent că afară era soare sau noapte, indiferent că afară ningea , ploua sau era furtună?

 Acum, Dinamo are cea mai mare nevoie de noi si de susținerea noastră, trecem prin poate cea mai neagră perioadă a clubului din ultimii 10 ani, dar cel mai important este că noi, în continuare iubim Dinamo ! 

Luni, avem șansa să demonstrăm că nu ne merităm locul din clasament. Acum, nu mai avem nicio scuză pentru a nu fi prezenți la stadion. Până acum, unii spuneați că nu veniți la stadion pentru că nu avem cele mai bune condiții în Ștefan cel Mare, dar acum jucăm pe Arena Națională și avem toate condițiile necesare pentru a veni la meci; în plus, un bilet în peluza costă 15 lei, dar cea mai importantă premisă este că echipa are nevoie de noi, mai mult ca niciodată.


 Haideți să ștergem cu buretele tot ce s-a întâmplat până acum, și să le oferim Câinilor noștri o nouă șansă să se afirme, sunt convins că aceștia vor câstiga toate meciurile care ne-au mai rămas și vom ajunge în Play-Off. Dar, până atunci trebuie sa câstigăm meciul de luni cu Botoșani, iar ca echipa noastră să fie și mai motivată să câștige, are nevoie de noi și de susținerea noastră ! 
Noi suntem al 12-lea jucător!
Noi suntem Dinamo!!!!


Articol scris de : Alex Mesu


sursa photo : www.fcdinamo.ro
[endtext]

Comentarii