Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vaișcovici îl atacă pe Mutu: "Îi doresc să pățească ce a pățit Andone și să plece!"

[starttext]








Claudiu Vaișcovici (54 de ani), fostul mijlocaș al lui Dinamo din perioada 1988-1990, îl atacă dur pe Adrian Mutu, directorul executiv al "câinilor", după demisia lui Ioan Andone.

"Mutu a fost adus să ajute echipa, nu? La nici o săptămână a început cu zâzania. Mă aşteptam să aibă nişte discuţii cu jucătorii, să creeze un climat plăcut de antrenament, să aducă 2-3 jucători de valoare etc. E clar că ceea ce a făcut el nu a ajutat echipa şi nici pe Andone.

O să vedeţi că nici Contra nu o să facă ceva, în aceste condiţii, cu jucători no name aduşi de Mutu. Şi o să-i doresc lui Mutu să păţească ce a păţit Andone şi să plece cu tot cu contract. Dacă nu se investesc bani în această echipă, nu se va face nimic. Nu de imaginea lui Mutu aveam nevoie", a declarat Claudiu Vaișcovici Radio Sport Total FM.

Ioan Andone și-a dat demisia din funcția de antrenor al lui Dinamo în urmă cu două zile, după ce a pierdut meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-2, și șansele la play-off s-au diminuat.




sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii