Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mesajul unui suporter dinamovist

[starttext]








Buna ziua, as dori sa imi exprim opinia referitor la situatia clubului, pe care noi toti il iubim din adancul inimii.

 In primul rand, pana acum si eu am fost sustinatorul lui Negoita, tot imi spuneam ca fara el ajungeam mai rau decat cei de la  Rapid si ca este foarte bine, ca ne-a scapat de acei infractori, care i-au adus clubului un prejudiciu de 17,5 milioane de euro.
Datorita procesului de insolventa, clubul era nevoit sa plateasca doar 4,5% din acele datori, care inseamna undeva la 780.000 de euro. 
Negoita a platit acesti bani din buzunarul sau, ca mai apoi sa-si recupereze investitia facuta din bani proveniti  de pe urma transferurilor jucatorilor. In al doilea rand,eu consider ca orice om de afacere destept ar sti sa gestioneze bani primiti din Drepturile Tv,din sponsorizari,parteneriate si vanzarea jucatorilor. In al treilea rand, am inteles ca Negoita ne-a scapat de datorii,aste este un lucru de aplaudat (nu coastem inca,daca totul a fost legal,ca urmare a procesului care este pe numele clubului ) dar, de acum in colo ce facem?! 

Nu putem trai  in trecut! Ar trebui ca usor, usor sa facem performanta, pana la urma suntem Dinamo Bucuresti!!! Iar daca Negoita nu este capabil sa ne conduca spre performanta,  macar sa o spuna, nu sa ne minta ca o sa ne batem la campionat... 

Prefer sa auzim adevarul, chiar daca este unul dur, decat sa traim  intr-o continua  minciuna. 

In al patrulea rand,si cu Andone, si fara Andone,si cu Mutu, si fara Mutu,si cu Negoita, si fara Negoita ,Dinamo e Dinamo!!!!!

Iar cu toti iubim Dinamo!!! Asa ca, capul sus, am trecut noi si prin altele mai rele:moartea lui Patrick Ekeng , Catalin HIldan si murtea unuia dintre noi,ceea a lui Bubu(Toti se uita la noi acum din cer si isi doresc ca noi sa fim uniti) .


Acesti trei oameni si-au dat viata pentru aceasta echipa si pentru noi, suporteri dinamovisti!!! 

Haideti cu toti: sa luptam impreuna, sa nu ne dam batuti , sa ramanem alaturi de echipa, sa ii sustinem, pentru ca buni sau rai, sunt ai nostri. Haideti "Sa le aratam la astia ce inseamna Dinamo". 
 Asa ca sper ca de acum in colo, nu vom mai fi mintiti, inselati si sper ca in viitor sa ne schimbam strategia de transferuri , politica clubului si ca va exista o mai buna comunicare intre conducere si suporteri. Pentru ca noi suntem Dinamo Bucuresti, iar Dinamo Bucuresti este o familie, iar scopul acestei familii este PERFORMANTA!!!!!
#REZISTAM


Articol scris de : Alex Meșu

[endtext]

Comentarii