Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra a semnat cu Dinamo!

[starttext]









Dinamo are, oficial, un nou antrenor! Cosmin Contra a anunțat, ÎN DIRECT la Digi Sport, că a semnat cu roș-albii până în vară.


"Am semnat acum puţin timp, până pe 30 iunie. Aşa mi-am dorit, să văd dacă pot face lucruri bune, dacă mă simt bine, dacă am rezultate. În vară vorbim de anul viitor şi de proiecte. Mă cunosc, voi vrea mai mult, din toate punctele de vedere, vedem dacă ne punem de acord", a declarat Cosmin Contra, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Obiectivul principal în acest moment e să câştigăm luni. Dacă intru în play-off, să încercăm să terminăm cât mai sus. Nu am în contract, dar îmi doresc Cupa Ligii şi Cupa României. Am o Cupă cu Petrolul, sper să reuşesc să o câştig şi cu Dinamo", a mai spus tehnicianul.

"E foarte greu să intrăm în play-off. Dar îmi plac lucrurile grele, imposibile. Sperăm să punem toţi umărul şi să ne calificăm în play-off", a adăugat Cosmin Contra.

Prezentarea lui Cosmin Contra (41 de ani) la Dinamo se amână! Tehnicianul a ajuns la o înțelegere cu finanțatorul Ionuț Negoiță și va semna noul contract, dar conferința oficială de presă va avea loc vineri. Motivul: tehnicianul a dorit ca mai întâi să-și cunoască jucătorii şi să "ia pulsul" echipei.

”Guriță” a insistat foarte mult să înceapă cât mai repede treaba la echipă, mai ales că situația celor de la Dinamo, din clasament, nu este una tocmai bună. Contra vrea să-și cunoască cât mai repede jucătorii, să le explice filosofia sa de joc, dar și lucrurile pe care vrea să le implementeze rapid în tot ceea ce înseamnă jocul roș-albilor.

Dinamo va juca în etapa următoare, pe propriul teren, cu FC Botoșani, meci programat luni, 20 februarie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, partidă în care roș-albii sunt condamnați să câștige.

În aceste condiții, prezentarea oficială a lui Contra la Dinamo va avea loc mâine, vineri, 17 februarie, la o oră ce va fi stabilită ulterior și va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport.


sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii