Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra: "Nu le-am făcut nimic băieţilor! Am creat doar spiritul ".

[starttext]






Dinamo a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 2-1 (2-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii 1 de fotbal.


Dinamo s-a impus prin golurile marcate de slovacul Adam Nemec (5, 14), în timp ce pentru olteni a marcat brazilianul Gustavo Vagenin (74).

La final, Contra a analizat la cald partida şi a vorbit despre subiectele fierbinţi din curtea lui Dinamo. 

"Nu le-am făcut nimic jucătorilor, am încercat să le dau moral. Ştiam că presiunea e mare şi fiecare meci e ca o finală, iar asta influenţează calitatea meciului. Dar azi trebuie să îmi felicit elevii, mai ales că am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din campionat, care joacă un fotbal ofensiv. Băieţii au arătat altfel, se vede că acest Dinamo are spirit şi luptă până la capătul puterilor. Ne bucurăm că suntem în cursa pentru play-off", a spus Contra la final, la microfonul Digi Sport. 

La 2-0, formaţia din Ştefan cel Mare nu a mai turat motoarele la maximum, pe fondul unei reveniri calitative a adversarului. Contra recunoaşte acest lucru, însă e mulţumit că pe final oltenii nu şi-au creat ocazii.

"După 2-0 am pierdut puţin controlul meciului, am pierdut centrul terenului. Apoi, în partea secundă, eu zic că am controlat jocul, a fost şi accidentarea lui Dielna. Dar în ultimele 15 minute am reuşit să împiedicăm adversarul să îşi creeze vreo ocazie", a mai spus Contra.

Întrebat despre arbitraj, tehnicianul a refuzat să comenteze, însă a ţinut să trimită un mesaj către elevii săi.

"E al 10-lea penaly în defavoarea noastră şi trebuie să îmbunătăţim acest aspect. Nu trebuie să mai comitem imprudenţe în careu", pentru ca apoi, întrebat dacă este suspicios că Steaua nu va trata cu maximă de seriozitate partida de la Mediaş, să spună: "Nu există nicio suspiciune. Suntem siguri că Steaua va încerca să câştige. Viitorul s-a distanţat şi sunt convins că mâine vor face totul să învingă la Mediaş".

Până la meciul cu Pandurii, ultimul din sezonul regulat, pentru Dinamo urmează returul semifinalei Cupei Ligii, cu Steaua (4-1 în tur).

"În fotbal se pot întâmpla multe. Dacă intrăm relaxaţi, putem avea surprize. O să le explic băieţilor că până acum nu am realizat nimic. Trebuie să stăm cu picioarele pe pământ", a conchis tehnicianul "câinilor".

În ultimele trei sezoane, de când Craiova se află în Liga I, bilanţul celor două formaţii este egal, două victorii de fiecare parte şi două egaluri. În tur, CSU Craiova s-a impus cu scorul de 2-1.


sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii