Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Stă 3 săptămâni!

[starttext]







De abia ce s-a acomodat cu echipa noul fundaş al lui Dinamo, Claude Dielna, 29 de ani, că s-a şi accidentat!

Stoperul francez a suferit o microleziune fibrilară în victoria cu Craiova, scor 2-1, şi va sta departe de gazon în jur de trei săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata returul semifinalei din Cupa Ligii, cu Steaua, dar şi "finala" din campionat, pentru accederea în play-off, cu Pandurii.

Sosit în această iarnă în Ştefan cel Mare, excentricul Dielna i-a luat locul în primul "11" croatului Luka Marici. După o primă evoluţie ezitantă, cu Chiajna, masivul Claude a fost printre cei mai buni oameni în victoria cu Botoşani, scor 1-0, şi s-a descurcat onorabil acum două seri, cu trupa lui Mulţescu.

În minutul 77, Contra şi-a consumat cea de-a treia schimbare, introducându-l pe Maxi Oliva în locul lui Adam Nemec. La scurt timp, Dielna a început să şchioapete şi să scrâşnească din dinţi de durere. Neavând altă soluţie, Cosmin l-a trimis pe Maxi Oliva în defensivă, iar Dielna a evoluat în atac, încercând să ţină cât mai mult de minge şi să devieze baloane utile pentru colegi, cu toate că a jucat practic într-un singur picior.

Dinamo mai are în lot cinci fundaşi care pot evolua în axul central al defensivei: Ionuţ Nedelcearu, Luka Marici, Mihai Popescu, Alin Dudea şi Luca Ceccarelli. Cel mai probabil, se va apela la cuplul Nedelcearu-Marici, aceasta fiind varianta cea mai uzitată de fostul tehnician Ioan Andone.

3 meciuri
a jucat Dielna în Liga 1 pentru Dinamo, fiind integralist în toate.


sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii