Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De ce trebuie sa susții Dinamo în orice moment !

[starttext]







Ca un fan dinamovist , eu personal as susține Dinamo oriunde in orice liga. Ceea ce puțini nu apreciază asta! Orce dinamovist ar trebui să susțină echipa în momentele grele și fără să o critice.

De făcut rău e ușor iar de făcut bine e greu, referitor la asta Dinamo București este un club de tradiție cu performanțe în istoria lui. De accea noi dinamoviști de la mic la mare ar trebui să fim uniti.


Doar așa putem motiva acest club spre performanțe mari! În momentele grele ale clubului, noi ar trebui să le fim alături și dacă pierd un meci sau 10 meciuri consecutiv, nu contează noi trebuie să îi ajutăm si sa ii susținem.

Dacă te duci la meci sau sustii echipa doar în momentele bune iar în restul momentelor grele nu, află că nu ești un dinamovist adevărat!
De aceea vreau să motivez toată suflarea dinamovista să susțină cât mai mult echipa iubita de mic copil.
Din perspectiva mea, eu încă de mic copil am iubit această echipa si m-a interesat mereu să aflu informații despre ea si așa am devenit un dinamovist până la moarte.
Deci în concluzie Dinamo București este un club mare cu tradiție care ar trebui susținut și respectat, fără să fie criticat!
Si tot noi trebuie să respectăm tot staff-ul dinamovist!!!
Câine până la moarte si dincolo de ea, hai Dinamo!


Articol scris de : Ionel Gheonea

 [endtext]

Comentarii