Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamoviştii se simt invincibili: "Nu putem pierde calificarea cu fcsb sub nicio formă"

[starttext]






Venirea lui Cosmin Contra a revitalizat-o pe Dinamo, care a obţinut două victorii la rând în Liga 1, şi a refăcut moralul în rândul alb-roşiilor. După succesele cu FC Botoşani (1-0) şi CS U Craiova (2-1), "câinii" stau excelent din punct de vedere al încrederii şi aşteaptă optimişti returul cu Steaua, din semifinalele Cupei Ligii, care va avea loc miercuri, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.


Pe lângă seria pozitivă reuşită de la venirea lui Contra, dinamoviştii au de partea lor şi rezultatul din tur, când s-au impus cu 4-1. Un scor care le oferă alb-roşiilor statutul de favoriţi pentru calificarea în ultimul act.

"Am câştigat primul meci cu 4-1, aşa că este un rezultat foarte bun, deci sper că nu vom rata calificarea. Va fi un meci greu, cum este fiecare cu Steaua, dar, cum am spus, situaţia noastră de acum este una bună şi nu putem pierde calificarea sub nicio formă", este convins Adam Nemec, care a reuşit prima sa "dublă" în România, în victoria cu CS U Craiova.

"Este un derby, îl vom trata ca atare. Plecăm cu un mic avantaj, ţinând cont de scorul de la meciul din tur, dar sperăm să facem jocul pe care l-am practicat azi (sâmbătă - n.r.) şi cu siguranţă vom merge mai departe", a completat Dan Nistor.

Venit la Dinamo în această iarnă, Claudiu Bumba crede că este important faptul că alb-roşiii şi-au revenit chiar înaintea confruntării cu marea rivală.

"Normal că au venit foarte bine aceste victorii, eram sub presiune, era o atmosferă foarte tensionată la Săftica. Sper ca victoriile să aducă victorii în continuare", a spus Bumba.

O altă nouă achiziţie a "câinilor", Tha'er Bawab, care a evoluat şi la Steaua în trecut, crede că roş-albaştrilor le va fi foarte greu să întoarcă rezultatul din tur. "Dacă jucăm aşa cum am făcut-o azi e imposibil", a precizat iordanianul.

Oficialii dinamovişti mai domolesc, însă, optimismul jucătorilor. Contra crede că un duel cu Steaua rămâne periculos indiferent de situaţie, iar directorul general, Adrian Mutu, foloseşte un discurs asemănător.

"În fotbal se pot întâmpla multe. Steaua este o echipă foarte bună şi, dacă intrăm relaxaţi, la adăpostul unui 4-1, putem să avem surprize. Voi încerca în aceste zile ca relaxarea să nu fie foarte mare, pentru că, până la urmă, n-am realizat nimic.

Încă avem mult de muncă. Am realizat un lucru, să rămânem în cursa pentru play-off, dar mai avem multe de realizat şi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ", a avertizat Contra.

"Avem un avantaj, dar asta nu înseamnă că suntem calificaţi, pentru că Steaua e o echipă puternică şi asta trebuie să avem în minte", a spus Mutu.

Steaua - Dinamo, din returul semifinalelor Cupei Ligii României, se joacă miercuri, 1 martie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii