Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultimatum pentru Negoiță! Termenul până când finanțatorul lui Dinamo trebuie să-i dea banii lui Badea

[starttext]







Badea, fostul președinte al Consiliului de Administrație al roș-albilor, a spus încă cum stă de fapt treaba în realitate. 

”La solicitarea avocaţilor domnului Negoiţă către avocaţii mei, s-a ajuns la un acord. Acest acord presupune ca până la finalul lunii martie să se ajungă la o soluţie amiabilă”, a declarat Nicolae Badea pentru prosport.ro.

Pițurcă este convins că Negoiță nu va renunța la actualul statut din cauza datoriei pe care o are față de Badea.

”Acolo sunt sigur că se vor înțelege domnul Negoiță cu domnul Badea. E simplu. Când e Dinamo, ar trebui să se rezolve cu două milioane de euro. Din ce am înțeles eu, s-au înțeles cei doi. Nu va renunța domnul Negoiță pentru două milioane la toți banii investiți”, a spus Pițurcă, la Digi Sport.

În urmă cu două săptămâni, Badea a demarat procedurile pentru a executa silit acțiunile lui Negoiță, în contul datoriei de două milioane pe care actualul șef al ”haitei” o are față de fostul acționar.

După decizia Curţii de Apel, Negoiţă are trei variante - îi plăteşte datoria lui Badea şi rămâne patronul "câinilor", cedează acţiuni în contul datoriei (urmând ca executorul judecătoresc să decidă procentul necesar pentru a acoperi cele 2 milioane) sau se ajunge la o licitaţie, pe baza unei evaluări a acţiunilor.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii