Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Telenovela Marius Alexe-Dinamo București s-a încheiat

[starttext]





Imagini pentru alexe dinamo


Perioada de transferuri în Turcia s-a încheiat, așadar Karabukspor trebuia să decidă ce face cu Marius Alexe. Toți dinamovistii îl așteptau în "Ștefan cel Mare", el ar fii vrut o revenire dar de nicăieri a apărut o echipă care se luptă la titlu și Alexe a considerat că e mai bine să câștige primul lui titlu din carieră. Echipa care i "l-a suflat" lui Dinamo este din Slovacia, și anume ZP Podbrezova, care ocupă un surprinzător loc 2 în campionat și se luptă "la cuțite" cu Zilina pentru cucerirea titlului de campioană. 


Anul trecut, Zilina a terminat pe locul 5 la 33 puncte de campioana AS Trencin, noua echipă a lui Alexe, ZP Podbrezova a terminat abia pe locul 8 la 44 puncte de campioana Trencin și 13 puncte de ultimul loc ocupat de Skalica.


 Spun asta ca să vedem ce au făcut aceste echipe anul trecut, anul acesta lupta la titlu dintre ele fiind o mare surpriză. ZP Podbrezova l-a împrumutat pe o perioadă de jumatate de an, Alexe debutând pentru slovaci în amicalul "alb" contra celor de la FC Dac. Marius Alexe are frumoasa vârstă de 26 ani și a mai evoluat în carieră pentru Astra Ploiești, Dinamo București, Sassuolo și Karabukspor. 


A avut parte de multe accidentări foarte grave, una dintre ele fiind într-un meci Sassuolo-Lazio 0:1, el intrând rezervă și accidentandu-se, verdictul fiind de 6 luni pauză. Marius Alexe are 8 selecții pentru naționala de fotbal a României, nereușind să înscrie vreun gol.


Articol scris de : Ciprian Bălan

sursa photo : www.prosport.ro

 [endtext]

Comentarii