Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic : ,,Să vadă câți bani a pierdut că n-am rămas eu!"

[starttext]








Mircea Rednic i-a transmis lui Negoiță să calculeze câți bani a pierdut Dinamo după demiterea sa și consideră că Mutu este principalul vinovat pentru plecarea lui Andone de la clubul din Ștefan cel Mare.

"Să vadă Negoiță câți bani a pierdut că eu n-am rămas în continuare, s-a câcâit la 2.500 de euro pe lună și să vadă cât a pierdut!

Mie-mi pare rău de Andone că a pierdut, dar nu a pierdut pe mâna lui. Nu e normal ca Mutu să îți aducă jucători", a spus Rednic la TV Sport ro.

Tehnicianul lui Mouscron este de părere că misiunea lui Cosmin Contra pe banca lui Dinamo nu va fi simplă, deoarece trebuie să califice echipa în cupele europene. 

"Nu o să îi fie la fel de ușor ca la Ploiești, când a preluat o echipă formată de mine. Dinamo trebuie să joace în Europa, mai ales că a ieșit din insolvență", a afirmat Rednic.



sursa : www.gsp.ro

[endtext]


Comentarii