Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mii de dinamoviști din provincie vin la meciurile cu Craiova și cu Steaua: "Vor face o super atmosferă!"


[starttext]








Sâmbătă seara, de la ora 20:30, Dinamo joacă un meci capital pentru play-off, cu CS U Craiova, iar apoi o întâlnește pe Steaua, în deplasare, în Cupa Ligii, după 4-1 în prima manșă a semifinalei. Ambele partide sunt ÎN DIRECT la Digi Sport

Roș-albii vând bilete și pentru partida care se va disputa peste o săptămână. Interesul este unul foarte mare: mii de dinamoviști din provincie promit să facă spectacol pe Arena Națională, atât cu Craiova, cât și în fața Stelei.

"Cel mai important este meciul de sâmbătă, unul capital. Avem mare nevoie de sprijinul suporterilor. Chiar dacă nu am făcut un meci grozav, am reușit să o învingem pe FC Botoșani (n.n. 1-0). Atât cu Craiova, cât și cu Steaua, sunt convins că fanii noștri minunați vor face o atmosferă fantastică", a spus Dănciulescu, prezent la casele de bilete.

Mai multe fan-cluburi și-au anunțat prezența la următoarele două meciuri ale lui Dinamo, printre care cele din Zalău, Brăila, Brașov, Pitești, Câmpina sau Sibiu.

Un bilet în zona rezervată fanilor dinamoviști costă 15 lei.




sursa : www.digisport.ro



[endtext]

Comentarii