Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Comparat de jucători cu Simeone, Contra vrea să aibă și rezultatele lui ”Cholo”

[starttext]






Cu o zi înaintea meciului cu Steaua, din Cupa Ligii, Cosmin Contra a spus că nu are niciun model ca antrenor, asta deși a ajuns să fie comparat cu Diego Simeone.


”Eu am încercat să iau ce e mai bun de la fiecare antrenor pe care l-am avut în cariera”, a spus Contra la conferința de presă de înaintea derby-ului Steaua - Dinamo, din returul semifinalei din Cupa Ligii.

Tehnicianul ”câinilor” a recunoscut însă că a urmărit foarte multe din antrenamentele conduse de Simeone la Atletico Madrid:

”Mă uit foarte mult la antrenamentele lui Atletico, îi cunosc pe cei de acolo. Am vizionat foarte multe antrenamente și jocuri, pentru că locuiesc lipit de baza lor de antrenament”, a zis Contra, cel care a zis că nu este deranjat de comparația cu fostul său coechipier de pe ”Vicente Calderon”, atât timp cât are și rezultate asemănătoare cu ale lui:

”Dacă le face plăcere să mă numească așa, s-o facă, atât timp cât am rezultatele lui Cholo, nu mă deranjează”.

După meciul câștigat de Dinamo cu 2-1 în fața lui CS U Craiova, Claudiu Bumba și Dan Nistor au dezvăluit că noului lor antrenor i se spune mai nou ”Cholo Simeone”.

Cosmin Contra a fost coechipier la Atletico Madrid cu antrenorul sud-american, în sezonul 2003-2004.

Derby-ul Steaua - Dinamo va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, de la 20:00.

În prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii, Dinamo a câștigat cu 4-1, pe Arena Națională.



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii