Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Astăzi a venit și ultima "achiziție" a lui Dinamo » Contra l-a așteptat pe aeroport

[starttext]








Dinamo l-a pus pe Cosmin Contra în funcția de antrenor, iar acesta a ales să-l aibă ca preparator fizic pe Javi Reyes, care are un CV impresionant.

Spaniolul a ajuns astăzi în România și a fost întâmpinat pe aeroport de Cosmin Contra și de secundul Ionel Gane. "Guriță" și noul preparator fizic s-au îmbrățișat și au plecat spre locul unde acesta va fi cazat.

Javi Reyes îi va lua locul slovacului Paolo Potocnik, preparatorul fizic din timpul mandatului lui Ioan Andone.

10 echipe
a pregătit în cariera sa noul preparator fizic al lui Dinamo: Granada, AD Ceuta, Albacete, Ejido, Huelva, Deportivo La Coruna, Athletic Bilbao, Diosgyor VTK, Almeria și Neftchi Baku

Primul test pe care Cosmin Contra și Dinamo îl vor avea va fi luni, de la ora 20:30, când vor juca împotriva lui FC Botoșani într-un meci din etapa a 24-a.



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii