Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra spune că are nevoie şi de noroc pentru a duce Dinamo în play-off-ul Ligii I

[starttext]



contra


Antrenorul FC Dinamo, Cosmin Contra, a afirmat, vineri, că echipa sa are nevoie, în afară de victorii în ultimele două partide din sezonul regulat, şi de noroc pentru a se califica în play-off-ul Ligii I.

“Ne aştepată un meci important mâine, a doua finală, am încredere că după victoria muncită şi chinuită cu Botoşani, băieţii au ieşit din stresul şi tensiunea pe care o aveau şi vom trata la fel de bine acest meci cu Craiova. Sper că nu vom mai face greşelile din meciul cu Botoşani şi vom arăta ca în a doua repriză.

Aceasta este dorinţa mea şi sper ca băieţii să fi înţeles mesajul în toată această săptămână. Întâlnim Craiova, una dintre echipele foarte bune ale campionatului, cu un antrenor foarte experimentat, care joacă foarte mult pe atac. E o echipă cu jucători de la mijloc în sus care pot face diferenţa, trebuie să fim atenţi la tranziţiile lor din apărare în atac, sunt foarte rapide. 

Am pregătit destul de bine jocul, am încercat să analizăm jocul lor şi am speranţa că vom juca bine şi că vom câştiga să rămânem în cărţile pentru play-off. În viaţă şi în sport trebuie să ai noroc ca să poţi să ajungi să-ţi îndeplineşti obeictivele. Am spus şi după meciul cu Botoşani că am avut şi noroc pentru a câştiga acel meci, dar am şi crezut în ea până la sfârşit. Vom face tot ce depinde de noi să câştigăm fiecare meci în parte”, a declarat Contra vineri, într-o conferinţă de presă.




sursa : www.dolce-sport.ro

[endtext]

Comentarii