Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fostul președinte al lui Dinamo recunoaște: "Sunt probleme asemănătoare cu cele de la Steaua"

[starttext]








Răzvan Burleanu anunța ieri că stadionul Dinamo întâmpină cele mai mari probleme în ceea ce privește modernizarea pentru turneul final de peste 3 ani, iar Marcel Popescu explică și de ce.

Fostul președinte al Clubului Sportiv Dinamo, Marcel Popescu, susține că problemele juridice sunt identice cu cele de la Steaua, însă afirmă și faptul "Ștefan cel Mare" are pistă de atletism și e mai dificl de modernizat.

"Sunt nişte probleme juridice asemănătoare cu cele de la Steaua. Problema a început când am început eu să fac stadionul, când am făcut nocturnă şi urma să mărim capacitatea stadionului. Stadionul tot timpul a fost al nostru şi l-am dat în folosinţă fotbalului. Nu poţi să treci în privat ceva ce tu foloseşti pentru sporturi, nu pentru un sport privat. Dacă voiau să facă îmbunătăţiri în stadion făceau pe banii lor, dar cu aprobarea noastră.

În Ghencea nu există pistă de atletism şi de aceea acolo e mai uşor de modernizat. Modernizarea trebuie continuată de unde a rămas, dar să aibă în vedere pistă de atletism. Trebuie să înfiinţezi ceva care să îţi aducă performanţă, pentru că Clubul Sportiv Dinamo este făcut pentru performanţă", a declarat Marcel Popescu la Radio Sport Total FM.

Stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf ar urma să fie modernizate în vederea Europeanului din 2020, lucrările urmând să înceapă anul acesta.
În cazul în care situația complexului din "Ștefan cel Mare" nu se va rezolva, alternativele pentru cel de-al patrulea stadion necesar organizării EURO 2020 ar fi stadionul "Cotroceni" sau cel din Regie.
România urmează să găzduiască patru meciuri în cadrul Campionatului European din 2020. 





sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii