Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mereu, tot înainte!

[starttext]








Încă o victorie ! Dificilă, ce-i drept, dar ce nu este dificil în ziua de astăzi ?

Nu cred că se aștepta cineva la un meci spectaculos. De altfel, nici nu a fost. Interesant poate, dar nu mai mult. Istoria va reține totuși, această nouă victorie a câinilor împotriva rivalilor olteni și cel de-al doilea succes al lui Cosmin Contra pe banca tehnică a lui Dinamo.

Presingul insistent făcut în terenul oaspeților de către elevii lui Contra a dat roade încă din primele minute ale meciului, când alb-roșii au înscris de două ori, prin același Adam Nemec. Un Nemec ce-mi amintește, pe alocuri, de Rodion Cămătaru, cu o forță de pătrundere spre poarta adversă, caracteristică lui ”Cami”. Am spus bine...pe alocuri. 

Cum era de așteptat, derby-ul s-a transportat și-n tribunele Arenei Naționale, unde neobosiții tifosi alb-roșii i-au eclipsat pe cei câțiva temerari sosiți din Bănie și ce păreau s-asiste la meci, ca simpli cetățeni. Făcând apel la galerie în mai multe rânduri pentru a beneficia de încurajări mai susținute, ”Guriță” a lăsat să se-nțeleagă că recunoaște rolul important pe care îl au suporterii în succesele echipei. Rămâne de văzut dacă va reuși să stabilească aceeași complicitate cu care ne obișnuisem pe vremea predecesorilor săi.

Cu un ultim meci de disputat la Târgu-Jiu săptămâna viitoare, împotriva lui Pandurii, toate speranțele de-a disputa play-offul sunt foarte îndreptățite, în cazul unei victorii.

Dar să nu uităm până atunci, așa cum spunea cândva nea Mircea Lucescu, că meciul cel mai important este...următorul. Iar când adversara se numește FCSB, cuvântul ”important” își capătă tot sensul.

Va reuși Cosmin să-i îndrume pe băieți spre o nouă victorie ? Sunt convins că vor lupta cu toții să-și asigure un loc în finala cupei ligii și, cine știe, poate chiar să câștige un trofeu care încă nu a poposit în vitrina noastră. 

Dar, ca de obicei, suporterii vor avea un rol determinant în obținerea unui rezultat cât mai bun. Și sunt convins că vom fi din nou prezenți în număr mare la acest duel epic.

Deoarece, până la urmă, doar o echipă va merge mai departe, în finală. Și aceea va fi...DOAR DINAMO BUCUREȘTI !

Articol scris de : Catalin Grigorescu
sursa photo : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii