Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Explicații din vestiarul lui Dinamo » Ce s-a schimbat la echipă după venirea lui Contra

[starttext]









De la numirea pe banca lui Dinamo, Cosmin Contra a obținut două victorii extrem de importante, 1-0 cu FC Botoșani și 2-1 cu CSU Craiova. 

Antun Palici și Azer Busuladzici, doi dintre cei mai buni jucători de la Dinamo, au explicat ce s-a schimbat la echipa alb-roșie după numirea lui Cosmin Contra.

"Contra a adus un spirit nou, mai multă motivație. Ne-a învățat să fim mai agresivi și să continuăm pe aceeași linie, si ofensivă, și agresivă. Ne dorim să progresăm de la meci la meci", a spus Palici la conferința de presă, potrivit TV Dolce Sport.

"Domnul Contra ne-a dat mai multă încredere la antrenamente. A stat de vorbă cu noi și am pus la punct unele amănunte. Asta ne ajută mult pe parcursul meciurilor", a declarat Busuladzici.

"Returul cu Steaua va fi un meci dificil, așa cum sunt toate derby-urile. Ambele echipe își vor dori să câștige ca să reușească să ajungă în finală. Ne-am pregătit foarte bine la antrenamente pentru acest meci, așa că vom vedea ce se va întâmpla.

Cu siguranță trebuie să il luăm foarte în serios. Ce-i drept, 4-1 este un rezultat excelent, dar trebuie să îl tratăm ca și cum am porni de la 0-0" Busuladzici




sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii