Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Burleanu le dă o veste bombă dinamoviștilor: "Va trebui să ne reorientăm"

[starttext]








Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit astăzi în cadrul unei conferințe de presă despre situația celor patru stadioane care ar urma să fie modernizate în vederea turneului final de peste 3 ani.

Conform acestuia, stadionul Dinamo întâmpină cele mai mari probleme, din cauza faptului că arena este împărțită de către mai mulți proprietari care nu reușesc să ajungă la un consens. 

"După cum se ştie de ceva vreme, s-a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea organizării meciurilor de la Euro 2020.

Cele mai mari probleme le avem la stadionul Dinamo, acolo unde situaţia proprietarilor este foarte, foarte încurcată, iar dacă nu se va reuşi rezolvarea situaţiei, va trebui să ne reorientăm.

Deocamdată, nu vă pot spune numele unui alt stadion, pentru că încă sperăm ca lucrurile să se rezolve la Dinamo.

Acolo vedem un proprietar pe tribună, un altul pe pista de atletism, mai vedem că altcineva demonstrează că a investit o sumă foarte mare, dar care nu se vede şi aşa mai departe", a declarat Răzvan Burleanu, conform TV Digi Sport.

Stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf ar urma să fie modernizate în vederea Europeanului din 2020, lucrările urmând să înceapă anul acesta.
În cazul în care situația complexului din "Ștefan cel Mare" nu se va rezolva, alternativele pentru cel de-al patrulea stadion necesar organizării EURO 2020 ar fi stadionul "Cotroceni" sau cel din Regie.
România urmează să găzduiască patru meciuri în cadrul Campionatului European din 2020. 


sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii