Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Scoși de Contra din zona lor de confort, câinii vor obține calificarea

[starttext]





Imagini pentru doar dinamo bucuresti




Tehnicianul dinamovist este la un pas de primul derby cu FCSB! Are un avantaj de 4-1, jucătorii au moralul ridicat după două victorii în Liga 1. Istoricul ultimelor 10 meciuri directe, ne este favorabil: 3 victorii, 6 egaluri, o înfrângere ( 03.05.2015). 
Cu toate acestea, Contra nu îi va lăsa pe câini să intre relaxați pe teren și nici pe titulari să se odihnească pe bancă, astfel încât vor fi folosiți aceiași jucători, nu cum e obiceiul: “să băgăm rezervele, că suntem asigurați”!
Dintr-o “mahmureală de joc confuz pe teren”, menit parcă să învrăjbească suporterii, în aceste două săptămâni de foc, câinii parcă au mâncat jar: s-au antrenat, au pregatit scheme de joc, au purtat discuții individuale cu antrenorul. Au fost scoși de Contra din zona lor de confort, astfel încât sunt în cărți pentru un loc în play-off , iar în Cupa Ligii, câinii vor obține calificarea.
Un 11 probabil pentru derby-ul de mâine: Penedo - Romera, Nedelcearu,  Ceccarelli, St. Filip - Busuladzic,  Nistor - Hanca, Palic, Bumba - Nemec! Și eventual, o înlocuire, a lui Nemec cu Rivaldinho, pentru lansarea oficială în joc a acestuia. 

Bawab nu prea a confirmat prin joc, așa că va fi iar rezervă.
Jocul nu trebuie să fie diferit, față de alte meciuri, dar trebuie început în forță! Apărarea trebuie să fie ca un zid, gen “pe aici nu se trece”.  Să nu uităm de norocul care îi caracterizează pe rivalii FCSB-iști, să luăm în calcul un arbitraj ostil! 

Atmosfera de pe Arena Națională va fi mobilizatoare și va obliga câinii la victorie. 
Să vină Cupa Ligii în Ștefan cel Mare, asta își dorește toată suflarea dinamovistă, de la mic la mare!
O calificare mâine - un grad în plus adăugat la moralul câinilor și mai “rupem” duminică o victorie cu Pandurii! Un drum greu, dar sigur spre play-off!  
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!



Articol scris de : Ranete Aurora

sursa photo : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii