Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra le-a vorbit jucătorilor lui Dinamo în limba engleză la antrenament

[starttext]








Cosmin Contra a susținut în cursul acestei dimineți prima conferință de presă în calitate de antrenor al lui Dinamo, în care a și fost prezentat oficial. Ulterior, tot la Săftica, tehnicianul de 41 de ani a avut programat un antrenament, în care s-a adresat jucătorilor în limba engleză.


Cosmin Contra a semnat cu Dinamo pe o perioadă de șase luni, dar prezentarea sa oficială s-a tot amânat după ce noul tehnician le-a comunicat celor din conducere că are foarte mult de lucru și că nu are timp de conferințe de presă.

Cum meciul cu FC Botoșani, din etapa a 24-a, a fost programat luni, 20 februarie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, oficialii ”câinilor” au decis să-l prezinte oficial pe Cosmin Contra astăzi, cu o zi înainte de partida de pe ”Arena Națională”.

După conferința de presă organizată la Săftica, ”Guriță”a avut programat, de la ora 11:00, ultimul antrenament înaintea partidei cu FC Botoșani.

În prima parte a antrenamentului, Contra le-a vorbit în limba engleză noilor săi fotbaliști. Tehnicianul a recurs la această metodă de comunicare din pricina faptului că are nu mai puțin de 12 fotbaliști străini cărora trebuie să se adreseze. Penedo, Ceccarelli, Romera, Dielna, Maric, Busuladzic, Palic, Oliva, May, Bawab, Rivaldinho și Nemec sunt străinii din lotul tehnicianului de 41 de ani.

Cum metoda de comunicare nu a reprezentat un impediment pentru jucătorii români, Contra a continuat să vorbească în limba engeză și le-a cerut elevilor săi să fie agresivi în partida cu FC Botoșani.



La antrenament, de pe margine, a asistat și Adrian Mihalcea, fostul coleg al lui Contra la Dinamo. Adrian Mihalcea a îmbrăcat tricoul lui Dinamo între 1996 și 2001, când a înscris 68 de goluri în 164 de meciuri, în timp ce ”Guriță”, cu 101 meciuri, între anii 1996 și 1999, a marcat opt goluri.

Dinamo - FC Botoșani este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, luni, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Sursa foto: fcdinamo

sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii