Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un meci cât o finală! Dinamo, obligată la victorie.

[starttext]



contra



Cosmin Contra joacă, mâine, cu CSU Craiova a doua finală de când a venit pe banca tehnică a lui Dinamo. Antrenorul a vorbit despre importanța acestei partide, ce rezultat îi avantajează și ce tactică va adopta.

"Din nou ne asteaptă un meci important maine, o finală, a doua finala de când sunt eu aici. Am incredere ca dupa victoria muncita si chinuita cu Botosaniul, baietii au iesit din stresul pe care il aveau si din tensiunea pe care o aveau inainte de acel meci. Vom trata la fel de bine acest meci cu Craiova, nu vom mai face greselile pe care le-am făcut cu Botosaniul si vom arata cum am aratat a doua repriza. Asta e dorinta mea si sper ca jucatorii sa imi fi inteles mesajul toata aceasta saptamană. 

Întalnim o echipa a Craiovei care e una dintre echipele foarte bune ale campionatului, care joaca foarte mult pe atac,  o echipa cu jucatori care de la mijloc in sus fac diferenta. Am speranța că mâine, echipa va face un meci bun, vom câștiga și vom rămâne în cărțile pentru play-off. Nu avem marje de eroare. Este un meci capital pentru noi. Craiova se poate mulțumi și cu un egal", a declarat Cosmin Contra în direct la Dolce Sport.

Contra nu a vrut să intre în polemici cu oficialii Stelei, care și-au exprimat dotința de a nu o vedea pe Dinamo în play-off, dar nu a rămas dator cu un răspuns.

"Doar steliștii nu ne vor? Mai sunt vreo 5 echipe. Celelalte ne vor, doar Steaua nu ne vrea? Vom vedea dacă nu ne vor în play off", a comentat Cosmin Contra.



sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii