Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Renovarea a 3 stadioane din București începe în 2017. ”La Dinamo sunt ceva dificultăți”

[starttext]








Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a purtat un dialog cu fanii echipei naționale, prin intermediul contului de Facebook al forului pe care îl conduce și i-a anunțat pe aceștia că, în 2017, vor începe lucrările de renovarea la trei stadioane din București, în vederea organizării a patru meciuri de la Euro 2020, în capitala României.


Burleanu a menționat că lucrările vor începe la arenele de la Arcul de Triumf, din Giulești și din Ghencea. Totodată, el a recunoscut că există anumite probleme în privința stadionului din șoseaua Ștefan cel Mare.

”Anul acesta vor demara lucrările la stadioanele Arcul de Triumf, Rapid și Ghencea. Sunt ceva dificultăți la Dinamo, cu litigii privind dreptul de proprietate”, a spus Răzvan Burleanu, potrivit site-ului FRF.

În continuare, președintele Federației a spus că echipa națională va continua să joace cât mai multe meciuri și în afara capitalei. În acest sens, Burleanu a precizat că își dorește ca noul stadion din Craiova să fie gata până la finalul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018:

”Strategia federației presupune ca naționala să nu mai joace doar în București, pe Arena Națională. Echipa trebuie să fie acolo unde suporterii își doresc și unde infrastructura permite. De aceea am jucat recent la Giurgiu, la Cluj, în primăvară revenim la Cluj. Ne dorim ca arena din Craiova să fie gata cât mai repede și fie în septembrie, fie în octombrie, să putem juca acolo”, a mai spus Răzvan Burleanu.




sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii