Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Aroganța lui Mutu înainte de Dinamo - FC Voluntari: "Eu i-am făcut echipa lui Bratu"

[starttext]











Dinamo și FC Voluntari joacă miercuri, de la ora 20:45, într-un meci din etapa 12-a din play-out. Partida este  în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.




Adrian Mutu, fost director general la Dinamo și actual antrenor la FC Voluntari, a vorbit despre meciul contra fostei sale echipe, și a dezvăluit care este atuul său înainte de duelul cu Dinamo.

"O ştiu pe Dinamo. Eu i-am făcut echipa aia lui Bratu. Sper să reuşesc să o inving. Va fi foarte greu, dar asta e mentalitatea. E un moment delicat pentru noi și unul extraordinar pentru ei.

Vom întâlni o echipă care va juca la victorie, cea mai bună echipă și cea mai în formă echipă din play-out. Marchează cu mare uşurinţă și are jucători importanţi, cu calitate" a declarat Adrian Mutu la TV Telekom Sport.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii

  1. Ai ajuns vai de mortii tai. Ai zis ca te retragi de la Dinamo ca jucator, ai zis ca faci si ca dregi la Dinamo si ai facut un rahat cu ochi ca tine. Evident, sa te iei de mana cu Ciprian Marica. Sigur veti lua campionatul in Liga a2a futaciosi de camp ce sunteti ! ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu