Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Cine are "aurul" lui Dinamo? Cornel Dinu a explicat care e situaţia siglei şi a palmaresului

[starttext]



dinamo stadion


Sigla şi palmaresul lui Dinamo aparţin echipei din Liga 4, iar formaţia din Liga 1 are doar dreptul de a le folosi, care a fost cedat de fostul patron, Nicolae Badea. Dezvăluirea a fost făcută de Cornel Dinu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Matinal".





"Din păcate, în România, după '90, au început aşa numitele inginerii financiare care sfidează orice etică şi onoare. Sigla e făcută în '99 la inspiraţia mea, când Dinamo avea un parcurs foarte bun. Cei doi câini sunt, de fapt, unul singur. Era câinele meu, Nero. Sigla există, e confirmată şi aparţine Asociaţiei Comerciale Fotval Club Dinamo Bucureşti, înfiinţată în 1998. Sigla e înregistrată la OSIM şi în comunitatea europeană, deci lucrurile sunt clare.


În ceea ce priveşte palmaresul, în 1994, când din FC Dinamo s-a creat AFC Dinamo, conform cerinţelor legislative de atunci, sigla respectivă a fost trecută la AFC, precizându-se că aceasta este continuatoarea palmaresului secţiei de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo.

Sigla şi palmaresul aparţin actualmente asociaţiei din 2005, Asociaţia Comercială FC Dinamo Bucureşti. Domnul Badea a lăsat dreptul de a folosi sigla si palmaresul societăţii care a cumpărat doar jucătorii, vândută domnului Negoiţă.

Ele sunt ale acestei societăţi în insolvenţă, dar au o valoare inestimabilă. Nu vreau să fac comparaţii cu Talpan, că sunt ministere diferite şi oameni diferiţi, dar aceasta e cu adevărat cea care are 'aurul' acestei societăţi. Acestea se cumpără, că jucătorii s-au cumpărat", a explicat Dinu, într-o intervenţie telefonică.

Dinamo este calificată în play-off-ul Ligii 4, unde a obţinut o remiză în meciul cu Steaua, scor 1-1.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii