Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






steaua - Dinamo 25-27, după lovituri de departajare. "Câinii", la un meci de un nou titlu 💪👏

[starttext]



HANDBAL MASCULIN:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, FINALA LIGII ZIMBRILOR (17.05.2018)


Dinamo s-a impus, la loviturile de departajare, în primul meci al finalei Ligii Zimbrilor, pe care şi-o dispută din nou, după 20 de ani, cu rivala tradiţională din handbalul românesc, steaua.


Până în punctul culminant, răsturnările de scor au fost la ordinea zilei. În prima repriză a fost 6-4 pentru Steaua şi apoi 8-6 pentru Dinamo, pentru ca scorul pauzei să fie egal, 10-10.


Repriza a doua s-a desfășurat după același scenariu, iar finalul a fost unul incendiar. Cu două minute înainte de ultimul fluier, golul de 23-21 pentru militari, marcat de Stavrositu, i-a trezit pe dulăi.

Cu două goluri marcate de rusul Komogorov, alb-roşiii au dus partida la loviturile de departajare. Experienţa a făcut diferenţa pentru campioana ultimelor două sezoane. Saeid şi-a hipnotizat adversarii şi a închis poarta, iar Vitaly Komogorov a punctat decisiv, într-o partidă în care a fost MVP, cu 8 goluri marcate în total.

Întrebat dacă se aștepta la un asemenea echilibru, dinamovistul Andrei Savenco a răspuns: "Da, întotdeauna au fost meciurile cu o încărcătură diferită față de celelalte meciuri pentru că e unicul derby".

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii