Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Penedo nu va evolua în amicalul Panama - Irlanda de Nord. Va rămâne la Dinamo pentru finalul play-out-ului Ligii I

[starttext]





Veşti proaste pentru Penedo! Acesta nu va evolua în amicalul Panama - Irlanda de Nord

Portarul echipei Dinamo, Jaime Penedo, nu va merge în Panama pentru meciul pe care reprezentativa ţării sale îl va disputa, pe teren propriu, cu Irlanda de Nord, în cadrul pregătirilor pentru Cupa Mondială din Rusia, din această vară. Meciul de la Panama City va avea loc la 29 mai.



Ramón Cardoze, vicepreşedintele Federaţiei Panameze de Fotbal, a declarat unui post local de televiziune că jucătorul va rămâne la Dinamo pentru finalul play-out-ului Ligii I. Penedo se va prezenta la lotul panamez la Oslo, unde echipa sa va disputa ultimul amical înainte de a merge în Rusia, cu Norvegia, la 6 iunie.

Jaime Penedo este singurul jucători din Liga I care va participa la turneul final programat între 14 iunie şi 15 iulie. Panama face parte din Grupa G, alături de Belgia, Anglia şi Tunisia. Panamezii vor debuta, la 18 iunie, la Soci, împotriva Belgiei.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii