Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Exclus din lot fiindcă a mers la nunta surorii, e dorit înapoi la Dinamo

[starttext]



Exclus din lot fiindcă a mers la nunta surorii, e dorit înapoi la Dinamo



Dinamo Bucureşti a trecut cu 4-0 de Chiajna, pe terenul Concordiei, şi a obţinut o nouă victorie în play-out-ul Ligii 1. Ilfovenii au evoluat în această partidă fără unul dintre cei mai importanţi jucători ai lor.



Claudiu Bumba a lipsit din partida împotriva fostel sale formaţii. Mijlocaşul ofensiv, unul dintre golgeterii formaţiei lui Ionuţ Badea, i-a cerut antrenorului său să îl lase să meargă la nunta surorii sale, dar a fost lovit de refuzul lui Badea. Astfel, Bumba a ales să plece de bună voie din cantonament: “Bumba a venit să îmi ceară voie să meargă la un eveniment. Nu i-am dat voie. A fost neoportună această ieşire în decor. Asta depăşeşte limita antrenorului. E un regulament. A cerut să plece. I-am zis că emoţional sunt alături de el, dar aici e fotbal profesionist, nu grădiniţă. Nu se poate accepta, mai ales că suntem într-o situaţie dificil. Acum decide clubul ce se va întâmpla cu el”, a explicat Ionuţ Badea, la sfârşitul partidei.

Exclus din lot de Concordia, aproape de o revenire la Dinamo
Claudiu Bumba mai are contract până la sfârşitul acestui sezon cu Chiajna. El a ajuns la începutul stagiunii, tocmai de la Dinamo, echipă pe care nu a iertat-o în acest sezon. Din cele 7 goluri înscrise în tricoul Concordiei în Liga 1, Bumba a marcat de 3 ori tocmai împotriva fostei sale echipe, de unde a fost dat afară de fostul antrenor Cosmin Contra.

Însă, cum la Dinamo banca tehnică a suferit modificări importante, Bumba pare a fi dispus să se întoarcă în Ştefan cel Mare din postura de jucător liber de contract, fiind pe placul antrenorului Florin Bratu.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii