Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu acuză implicarea politicului în cumpărarea lui Dinamo: "Niște mizerii de ultimă speță!

[starttext]





Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a criticat dur proiectul fanilor din Peluza Cătălin Hîldan, care a fost lansat ieri. 




Dinu a acuzat că fanii din PCH au primit sprijin politic pentru a bloca proiectul "Dinamoviști pentru Dinamo" și a explicat care crede că sunt diferențele dintre cele două proiecte.

"Am văzut că a apărut acest «Doar Dinamo București», care e o formă exagerată de apreciere. Nu există doar Dinamo București, mai e și Steaua București, și Universitatea Craiova. Am văzut că sunt Vaișcovici și Cristi Hîldan, să le dea Dumnezeu sănătate. E bine că nu mai apar acei păpușari, Elias și Tararache, care au călcat în picioare numele lui Cătălin Hîldan. Cei din acest proiect au atacat «Dinamoviști pentru Dinamo». Este o scindare între cei care au rămas în Peluza Cătălin Hîldan și cei care au plecat.

Noi vom continua proiectul «Dinamoviști pentru Dinamo», chiar dacă s-au făcut niște mizerii de ultima speță. Nu îmi vine să mai zic nimic, dar nu renunțăm. Din păcate, șiretenia păpușarilor, asociați cu PNL după participările pe care le-au făcut la diferite evenimente cu Onțanu și viceprimarul, ne-a făcut să pierdem timpul. Ne-au pus piedici murdare, de ultima speță. Ni s-a amânat recunoașterea oficială a «Asociației Dinamoviști pentru Dinamo» și cei de la Peluza Cătălin Hîldan și-au făcut și ei altă societate. Dar oamenii din justiție au văzut că «Dinamoviști pentru Dinamo» a fost înregistrată în ianuarie și «Doar Dinamo București» a fost înregistrată în ziua când trebuia să primim noi recunoașterea.

Noi vrem să facem un proiect ca în Germania. O societate care să strângă bani și oameni pricepuți, ca Dănciulescu sau Niculae, să conducă. Cei de la «Dinamoviști pentru Dinamo» vor să conducă tot cei care au fost până acum, vor să stea la căldură și să căpușeze clubul. Asta e diferența", a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii