Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






S-a vândut Dinamo? Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu nu ştiu nimic! "Eu ştiu că domnul Negoiţă e acţionar majoritar!"

[starttext]



S-a vândut Dinamo? Florin Bratu şi Ionel Dănciulescu nu ştiu nimic! "Eu ştiu că domnul Negoiţă e acţionar majoritar!"


Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Florin Bratu, a declarat, marţi, că speră ca noul stadion din Şoseaua Ştefan cel Mare să fie finalizat cât mai repede, precizând că este nevoie de acesta pentru ca formaţia alb-roşie să facă performanţă.



"Să sperăm că vom avea cât mai curând un nou stadion în Ştefan cel Mare. Ministrul de Interne nu a specificat în ce perioadă se vor încheia lucrările, dar e bine că e în plan şi că se realiza până la urmă. Noi, dinamoviştii, sperăm cât mai repede pentru că avem nevoie de o nouă arenă pentru a face performanţă", a spus Bratu, prezent la evenimentul de lansare a proiectului socios prin care suporterii vor deveni acţionari la club.

Întrebat ce părere are despre informaţiile vehiculate în presa sportivă conform cărora pachetul majoritar de acţiuni al FC Dinamo nu mai este deţinut de Ionuţ Negoiţă, ci de firma Lotus Perfect Products SRL, controlată de omul de afaceri Georghe Drăghia, Florin Bratu a răspuns: "Nu ştiu, eu ştiam că e domnul Negoiţă (n.r. - acţionar majoritar). Cred că tot dânsul este. Nu m-a anunţat nimeni nimic, dar nu cred că s-au schimbat prea mult datele problemei la club".

Nici directorul general al grupării FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, nu a putut oferi mai multe detalii despre acest subiect. "Nu cunosc datele problemei. Eu încă discut cu domnul Ionuţ Negoiţă, cu Alexandru David şi ceilalţi de la club. Mai multe detalii poate da doar domnul Negoiţă", a declarat şi Dănciulescu.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii