Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Bratu: ''Mai e puțin, un an, un an și ceva până o să iau și licența PRO''

[starttext]




FOTO: Raed Krishan

Florin Bratu, actualul antrenor al lui Dinamo, nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns predecesorului Vasile Miriuță, cel care declanșase recent un atac la adresa "Mitralierei".



"Sunt foarte mulți cu licențe PRO, dar puțini care antrenează. Nu cred că e problema mea, a lui Mutu, Dică, a lui Neaga, că antrenăm noi și nu antrenează ei, cu tot respectul. Eu pot antrena în Liga 1, ca secund. Regulile internaționale spun că unul dintre cei doi, antrenorul secund sau antrenorul principal, poate da indicații. Atunci, care e problema?

Văd răutate și asta mă deranjează, de la un om care a pretins și pretinde că e dinamovist și că vrea binele lui Dinamo, așa cum e Vasile Miriuță. Eu nu am nimic cu el, îl respect și am spus-o. Lăsăm oamenii de fotbal, microbiștii, dinamoviștii să judece dacă el a spus bine, dacă eu am făcut lucruri bune la Dinamo. Nu vreau să intru într-o polemică cu Vasile. Mai e puțin, un an, un an și ceva până o să iau și licența PRO, să vedem, după aceea, ce mai inventează despre mine", a declarat Florin Bratu, la TV Digi Sport.

"Hai să fim serioşi, acum. Una e să joci sub presiune, alta e să joci în play-out. Fără presiune e uşor să bagi tineri. L-am văzut pe Bratu în vreo 2-3 comentarii, dar nu vreau să-i răspund. Cam repede uită unii că sunt secunzi în acte, nu principali" Vasile Miriuță

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii