Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Soldatul" Hanca. Dinamovistul se pregăteşte după cele mai noi metode pentru a fi în formă

[starttext]




hanca



Invoit de Florin Bratu la ultimul meci al lui Dinamo, Sergiu Hanca nu a ramas deloc în urmă cu pregătirea. Mijlocaşul din Ştefan cel Mare se antrenează şi în afara programului, la un centru sportiv din Bucureşti, specializat în dezvoltarea capacitatilor senzoriale, mentale si cognitive.




"Sunt nişte antrenamente care te ajută să iei deciziile foarte rapid, iar acest lucru se reflectă pe teren. În timpul unui meci trebuie să fii atent la mai multe detalii, trebuie să fii atent, trebuie să alergi, să ştii coechipierul unde se demarcă, când vine mingea, ce să faci cu ea", a dezvăluit mijlocaşul.

Cu şase goluri marcate în acest sezon, Hanca e unul dintre golgeterii echipei. Doar două reuşite îl despart de Salomao, iar mijlocaşul de bandă speră să-l întreacă în ultimele etape din play-out. Dinamo întâlneşte două dintre echipele care se bat pentru salvare, Voluntari şi Timisoara, dar şi pe Sepsi Sf Gheorghe.

"Pe noi nu ne interesează cine retrogradează, sau cine rămâne în prima ligă, noi trebuie să ne formăm o echipă puternică şi omogenă pentru sezonul viitor, ca să atacăm play-off-ul", a mai spus dinamovistul.

Ajuns în Ştefan cel Mare în ianurie 2016, Hanca are şi 4 selecţii la naţionala României.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii