Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un dinamovist vrea să se întâlnească cu Vladimir Putin. “E un tip foarte cult!”

[starttext]




Un dinamovist vrea să se întâlnească cu Vladimir Putin. “E un tip foarte cult!”




Jaime Penedo vrea să se întâlnească cu Putin la Campionatul Mondial din Rusia 2018. Portarul lui Dinamo căruia îi va expira contractul în această vară recunoaşte că îl admiră foarte mult pe preşedintele Rusiei, despre care susţine că este un tip educat. Mai mult, goalkeeper-ul în vârstă de 36 de ani recunoşate că presa din Panama pune presiune pe naţionala care va merge la CM 2018 şi că fanii au aşteptări foarte mari.



“Abia aştept să merg la turneul final. E o întreagă nebunie. În Panama se vorbeşte mult despre Mondial, dar eu nu prea sunt de acord cu modul în care se vorbeşte acolo. Fanii vor ca echipa să meargă şi să câştige toate meciurile. O anumită parte a presei din Panama e în expectativă. Noi trebuie să facem puncte. Eu vreau să merg să aduăm puncte. Ştiu că va fi complicat, dar ăsta e obiectivul. Dacă Panama va reuşi să iasă din grupe, vom mai vedea”, a spus Jaime Penedo, conform gsp.

Jaime Penedo: “Mi-ar plăcea să-l întâlnesc pe Putin!”
“Mi-ar plăcea să-l întâlnesc pe Putin. Am văzut un documentar despre el, pare un tip foarte educat, cult. Abia aştept să ajung în Rusia, poate o să am timp să văd un pic din oraşe. Îmi place mai mult să vizitez oraşele mici, nu cele mari. Îmi place Italia foarte mult, îmi doresc să merg la Firenze în scurt timp”, a mai spus Penedo.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii