Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prima reacție după ce Dinamo a trecut de Viitorul în semifinalele Cupei României U19 » Derby cu FCSB în ultimul act: când are loc meciul și unde se va juca

[starttext]





Dinamo U19 s-a calificat în această după-amiază în finala Cupei României U19, după ce a trecut de rivala Viitorul în semifinale. După 3-3 la general în cele două manșe, dinamoviştii au avansat în finală în urma executării loviturilor de departajare.




Gabi Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori, a oferit o primă reacție după acest succes.

"Ne-am calificat la loviturile de partajare, deși am avut 10 ocazii clare, am pierdut 2-1 în timpul regulamentar, la același scor cu care am câștigat în tur.

Este prima finală de Cupa României pentru noi de când s-a organizat la nivel de juniori de elită.

Mai avem una câștigată la juniori B. La penalty-uri noi am ratat o lovitură, iar ei două", a declarat Gabriel Răduță, șeful Academiei de copii și juniori Dinamo, pentru GSP.RO.

Finala se va juca pe 27 mai pe Arena Națională în deschiderea Cupei României
Dinamo va juca împotriva celor de la FCSB, care a bătut cu 2-0 pe Ardealul Cluj

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii