Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo începe campania de achiziții! "Câinii" vor să repatrieze un fundaș

[starttext]








Dinamo vrea să-l aducă pe Andrei Radu de la Aris Limassol, pentru a acoperi gaura din flancul stâng al apărării, acolo unde în prezent nu există niciun jucător de acest profil.




De când a plecat Steliano Filip la Hajduk Split, "câinii" au jucat fără fundaș stânga pentru că în actualul lot nu mai există niciun fotbalist de acest profil. Titularul poziției, Vlad Olteanu, este de fapt mijlocaș de bandă reprofilat, așa că nu intră în calcule!

Dinamoviștii încearcă să-l aducă în Ștefan cel Mare pe fundașul stânga Andrei Radu, 21 de ani, care a jucat sezonul trecut la Aris Limassol, în prima ligă cipriotă.
Cu toate că Radu mai are contract cu Aris până în vara lui 2019, ciprioții ar fi dispuși să scape de salariul mare al fundașului, având în vedere că echipa a retrogradat în liga secundă și nu mai poate suporta aceleași costuri precum cele de anul trecut.

Sursele Gazetei Sporturilor susțin că mutarea este intermediată de controversatul cipriot Antonis Antoniou, cu care clubul Dinamo este în relații foarte bune și face de ani de zile cantonamentele, și despre care se spune că este directorul sportiv neoficial al grupării din Limassol.


SE ÎNTOARCE ACASĂ
Radu a fost în curtea lui Dinamo până în vara lui 2016, când a ajuns în Cipru. Acesta și-a făcut junioratul la FCSB și o scurtă perioadă în Ștefan cel Mare. După trecerea la profesioniști, Radu a jucat la echipa secundă a "câinilor roșii" și a avut apariții meteorice pe la prima echipă. În Liga 1 are un singur joc pentru Dinamo, în sezonul 2012/2013. Fundașul stânga a debutat atunci în prima ligă în tricoul "câinilor" și a jucat doar 30 de minute.

Radu a mai jucat în carieră la: Dinamo II, Clinceni, ACS Berceni și Aris Limassol

21 de meciuri
a jucat Radu pentru Aris în campionat, în sezonul recent încheiat

300.000 €
valorează în acest moment Andrei Radu, conform transfermarkt.de

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii