Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, ofertă pentru Penedo. "În 2-3 zile ne dă răspunsul"

[starttext]



penedo


Jaime Penedo (36 de ani) este singurul jucător din Liga 1 care va fi prezent la Cupa Mondială din Rusia . Goalkeeperul, care a fost convocat la naţionala statului Panama, îşi va clarifica şi situaţia la Dinamo în zilele următoare.




Anunţul a fost făcut în direct la Digi Sport Matinal de directorul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu. Acesta susţine că alb-roşii i-au făcut o "ofertă foarte bună" portarului.

"Aşteptăm un răspuns zilele astea, să vedem dacă vrea să continue sau nu. El are ofertă foarte bună de la noi şi sper să va semna prelungirea. A discutat ieri cu mine şi cu domnul Negoiţă şi în 2-3 zile ne va da răspunsul.

Florin Bratu îşi doreşte ca anumiţi jucători care îşi termină contractul să continue cu noi şi vom avea discuţii cu ei, nu numai cu Penedo.", a declarat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport Matinal.

Jaime Penedo a sosit în urmă cu doi ani la Dinamo, iar în această vară contractul său expiră. În acest sezon a bifat 31 de meciuri în poarta alb-roşiilor. Pentru naţionala ţării sale a strâns deja 130 de selecţii.

Dinamo va juca azi, în direct la Digi Sport 1, de la 20:45, cu FC Voluntari, în etapa a 12-a din play-out-ul Ligii 1.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii