Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo e campioana României pentru al treilea an consecutiv! Portarul Saeid, eroul meciului 💪 💕

[starttext]






Dinamo e campioana României pentru al treilea an consecutiv! Steaua a condus cu 5 goluri în prima repriză, dar finalul le-a aparţinut "câinilor". Portarul Saeid, eroul meciului

Dinamo București a câștigat pentru a treia oară consecutiv titlul de campioană la handbal masculin, după victoria din meciul decisiv al finalei cu Steaua, scor 21-19.






Steaua a început excelent partida. Dacă în precedenta întâlnire de pe teren propriu nimeni nu se distanțase la mai mult de două goluri, roș-albaștrii au ajuns astăzi, în prima repriză, chiar și la 4 puncte în față. La pauză au intrat la pauză cu un avantaj de 3 goluri, scor 13-10!

Dinamoviștii au revenit mult mai inspirați în actul secund. Au marcat 4 goluri consecutive, apoi, grație unui portar aflat în forma carierei, iranianul Saeid Heidaridad, au ridicat trofeul asupra capului. Iranianul a reușit nu mai puțin de 22 de parade în acest meci!

sursa text: www.gsp.ro
sursa photo: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii