Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dublă lovitură pentru Dinamo! Bratu a convins doi titulari să rămână în "Ştefan cel Mare" 😈 👌

[starttext]





Florin Bratu


Dinamo pregăteşte deja sezonul viitor de Liga 1 şi a dat o dublă lovitură. Gruparea din "Ştefan cel Mare" i-a convins pe Jaime Penedo şi pe Georgios Katsikas să rămână sub comanda lui Florin Bratu.



Cei doi vor semna noile contracte marţi, după meciul de la Timişoara, cu ACS Poli. Sunt aşteptaţi la birouri după antrenamentul de refacere, iar înţelegerile vor fi valabile pe un an.

În cazul fundaşului grec de 27 de ani, situaţia e simplă. El va primi aproximativ acelaşi salariu pe care l-a avut şi în această stagiune, 9.000 de euro pe lună.

Penedo e singurul jucător din Liga 1 prezent la CM 2018, iar Dinamo, pentru a-i arăta cât de mult doreşte să îl păstreze, îi oferă aproximativ 20.000 de euro din banii primiţi de la FIFA, pentru disputarea meciurilor din Rusia.

Astfel, cei doi se încadrează în ideea de buget fixată de Negoiţă pentru stagiunea viitoare: salariile totale lunare de la Dinamo nu vor depăşi 100.000 de euro.

Mai mult, veteranul de 36 de ani va avea un salariu lunar de 8.000 de euro.

31 de meciuri a adunat Penedo în tricoul lui Dinamo, în toate competiţiil acestui sezon. El a încasat 33 de goluri.

De partea cealaltă, Katsikas, jucătorul cotat la 600.000 de euro, a marcat 3 goluri în cele 25 de meciuri pe care şi le-a trecut în cont în această stagiune.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii