Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Penedo cere noi clauze greu de suportat pentru clubul din Ștefan cel Mare 😳

[starttext]







Negocierile de prelungire dintre Jaime Penedo și Dinamo sunt tot mai dificile, după ce panamezul cere noi clauze greu de suportat pentru clubul din Ștefan cel Mare.




Lui Jaime Penedo, 36 de ani, îi expiră contractul cu Dinamo, iar șansele ca acesta să continue în Ștefan cel Mare sunt tot mai mici! Cu toate că în ultima perioadă s-a negociat intens și Penedo chiar a dat de înțeles că acceptă prelungirea pentru o mărire salarială de 2.000 de euro pe lună, acum, goalkeeperul naționalei Panama, țară care va merge la Mondialul din Rusia, a cerut o clauză bombă!

Jaime vrea să poată pleca gratis dacă primește o ofertă din străinătate imediat după ce joacă la Campionatul Mondial din Rusia. Având în vedere că noul sezon competițional începe pe 21 iulie și Mondialul se termină pe 15 iulie, "câinii" s-ar putea trezi fără titular între buturi cu doar o săptămână înainte de startul noii stagiuni.

7.000 €
pe lună câștigă Penedo la Dinamo

34 de meciuri
a jucat Penedo în acest sezon de Liga 1. El a bifat 48 de meciuri în Liga 1, all-time

130 de meciuri
a jucat Penedo pentru naționala Panama

"Penedo e puțin debusolat cu acest Mondial, pentru care a fost convocat. Cred că se gândeste că poate face un Mondial bun și că ar apărea alte oferte mai tari. I-am spus că zilele acestea trebuie să ne ofere un răspuns. În caz contrar, ne reorientăm spre un alt portar" Florin Bratu, antrenor Dinamo, la Digi

"Jaime și-a făcut treaba foarte bine, e portar cu calitate, nu-și arată vârsta și avem nevoie de el. Este inteligent, simte foarte bine jocul și ceea ce face în poartă" Florin Bratu, antrenor Dinamo

Încasează 200.000 de euro!
Indiferent dacă Penedo va rămâne sau nu sub contract cu Dinamo, clubul va încasa de la FIFA 200.000 de euro pentru că portarul evoluează la Campionatul Mondial cu naționala statului Panama. Regulile FIFA spun că ultimul club la care a evoluat un jucător primește compensații pentru fotbaliștii care joacă la turneul final.

Sursele GSP susțin că cele două părți s-au înțeles ca, în cazul prelungirii contractului, Penedo să primească și 20.000 de euro din această sumă. Luni de zile jucătorul panamez s-a ținut tare și a cerut jumătate din bani, 100.000 de euro, dar până la urmă și-a mai diminuat pretențiile.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii