Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Probleme pentru Dinamo înaintea ultimului meci al sezonului! 7 absenți cerți 😩

[starttext]




FOTO: Raed Krishan


Dinamo dispută vineri ultimul meci din acest play-out, "câinii" urmând să primească vizita lui Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă salvată de etape bune de la retrogradare.





Tehnicianul Florin Bratu are mari probleme de efectiv în toate compartimentele înaintea partidei care va închide sezonul echipei sale.

Goalkeeper-ul Jaime Penedo și fundașii Jose Romera, Giorgos Katiskas și Luka Marici nu au cum să fie în lot deoarece contractele lor expiră chiar astăzi! 

Problemele lui Bratu nu se opresc însă aici. Portughezul Diogo Salomao este învoit, fiind plecat în Portugalia pentru a-și rezolva anumite probleme personale. Compartimentul median al lui Dinamo suferă și prin prisma absențelor lui Dan Nistor și May Mahlangu. Ambii sunt incerți după ce au părăsit terenul cu probleme la ultimul meci, cel câștigat la Timișoara cu 3-1.

Acestora li se mai adaugă și fotbaliști precum Gabi Torje sau Constantin Nica, care nu au mai prins deloc lotul în ultimele meciuri.

Cum echipa U19 a "câinilor" va disputa duminică finala campionatului cu Viitorul, sunt șanse mari ca nici puștii Ricardo Grigore, Robert Moldoveanu sau Liviu Gheorghe să nu-și facă apariția pe teren. Sau să fie aruncați în luptă de Bratu doar puține minute. În orice caz, aceștia vor fi în lot, rămâne de văzut câți și dacă vor fi introduși pe teren de Bratu.

Astfel, mai în glumă, mai în serios, nu ar fi de mirare ca Florin Bratu, Ionel Dănciulescu sau antrenorul cu portarii, Daniel Tudor, să-și facă apariția pe teren.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Sepsi: Muțiu - Corbu, M. Popescu, Dudea, Vl. Olteanu - Hanca, I. Șerban, Palici -  Pesici, D. Popa, Moldoveanu

Dinamo - Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă vineri, de la ora 20:45, în "Ștefan cel Mare".

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii