Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lovitură pentru proiectul suporterilor de la PCH: Ministerul Justiţiei le-a anulat rezervarea "Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo".

[starttext]




DOCUMENTE | Lovitură pentru proiectul suporterilor de la PCH: Ministerul Justiţiei le-a anulat rezervarea "Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo". Urmează finalul şi la Tribunal, în litigiul cu grupul Răzvan Oprea - Cornel Dinu

Ministerul Justiţiei a anulat rezervarea acordată suporterilor de la Peluza Cătălin Hîldan pentru numele Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo – o lovitură pentru proiectul abia lansat al acestora. Lupta din justiţie pentru acest nume, Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, se îndreaptă spre victoria celuilalt grup de suporteri „roş-albi“ care-l revendică, acela susţinut de Cornel Dinu şi actorul Răzvan Oprea.




Ministerul a anulat rezervarea acordată PCH deoarece s-a constatat că a fost o eroare (!), deoarece numele fusese deja rezervat înainte cu două luni de Răzvan Oprea. ProSport a scris pe larg despre această anomalie despre care nu s-a mai auzit până acum în România, motiv de suspiciuni şi tot felul de scenarii.


Adresa primită de la Ministerul Justiţiei de reprezentantul Asociaţiei Dinamovişti pentru Dinamo - aripa Răzvan Oprea - Cornel Dinu

„Eroarea“ respectivă a generat confuzie, procese, o ceartă între cele două grupuri de suporteri, situaţii ridicole şi amânarea procesului de obţinere a personalităţii juridice pentru Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a grupului Dinu-Oprea.

- Pe 19 ianuarie 2018, grupul de suporteri dinamovişti din care face parte actorul Răzvan Oprea şi care e susţinut de Cornel Dinu a rezervat, la Ministerul Justiţiei, numele Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo. Apoi a depus cerere, la Judecătoria Cornetu, pentru a obţine personalitate juridică pe această denumire.

- Pe 19 martie 2018, suporterii din Peluza Cătălin Hâldan, conduşi de Nicu Tararache şi Elias Bucurică, au cerut şi ei, la Ministerul Justiţiei, rezervare pentru exact acelaşi nume, Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo. Absolut surprinzător, ei au obţinut-o, deşi softul nu permite, în mod normal, două rezervări pe acelaşi nume, iar despre erori nu poate fi vorba. Şi ei au depus cerere de acordare a personalităţii juridice la Judecătoria Sectorului 2.

De aici s-a declanşat o întreagă nebunie.

- Ambele tabere au primit termen de judecată în aceeaşi zi, pe 25 aprilie.
- Fiecare grup a făcut cerere de intervenţie la procesul taberei rivale.
- Pe 25 aprilie, în urma acestor intervenţii, instanţele au hotărât să se amâne procesele. Cel de la Judecătoria Cornetu, unde se află cererea grupului actorului Oprea, a fost amânat pentru 20 mai. Cel de la Judecătoria Sectorului 2, unde se află cererea grupului PCH, a fost amânat pentru 23 mai.
- Luni, 20 mai, procesul de la Cornetu a fost amânat din nou, pentru 27 iunie, după ce intervenienţii în cauză de la PCH au depus o cerere de reducere a taxei de timbru care fusese în cuantum de 100 de lei.
- Urmează acum al doilea termen de la celălalt proces, pe rol la Judecătoria Sectorului 2.

Motivul "erorii": softul Ministerului Justiţiei ar fi "uitat" de diacritice!

Între timp, în tot acest fir narativ a apărut un element-cheie: Ministerul Justiţiei a revocat rezervarea de nume acordată grupului PCH. Motivul invocat pentru „eroarea“ care a generat tot scandalul: „Verificarea disponibilităţii efectuată la solicitarea dvs a furnizat un rezultat alterat prin neafişarea denumirilor incluzând diacritice“.

Concret, autorităţile spun acum că softul ar fi comis o eroare atunci când, pe 19 martie, s-a verificat disponibilitatea pentru numele Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, neincluzând denumirile cu diacritice. Este o explicaţie absolut neobişnuită, mai ales că această eroare le-a fost de mare ajutor celor care doreau să blocheze proiectul iniţiat, în acte, de actorul Răzvan Oprea şi susţinut de Cornel Dinu şi Nicolae Badea.

Conform documentului obţinut de ProSport, grupul de la PCH (susţinut de Ionuţ Negoiţă) a aflat încă de acum peste o lună (13 aprilie) că era vorba de o eroare şi că i-a fost anulată rezervarea.

Şi totuşi, această tabără a mers înainte în tribunal, a făcut cerere de intervenţie la procesul rivalilor şi a obţinut, până acum, două amânări.
Interesant este că, în acelaşi timp, suporterii de la PCH (care şi-au lansat luni propriul proiect, Negoiţă anunţând că-i primeşte în acţionariat la Dinamo) nu s-au mai prezentat nici măcar la propriul process, al cărui prim termen a fost pe 25 aprilie. Motivul este evident, ei ştiu că, din moment ce le-a fost deja anulată rezervarea, nu mai pot să înregistreze propria Asociaţie Dinamovişti pentru Dinamo.

„Noi ne-am prezentat prin avocat, n-am cerut amânare. Am cerut să se judece pe loc, la masă. Dacă dorea, judecătorul putea să facă asta. Avea toate documentele care dovedesc că ei (n.r. – suporterii dinamovişti de la PCH) au primit eronat, din partea Ministerului Justiţiei, acea rezervare de nume. Pentru că nu avea dreptul ministerul să o trimită. Pe 13 sau pe 14 aprilie au primit o revocare a acelui act. Ministerul ne-a trimis şi nouă aceste acte pe care le-am depus la dosar înainte de termenul de judecată. Vor fi scoşi din cauză pe 30 mai“

Răzvan Oprea, iniţiatorul proiectului Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, susţinut de Cornel Dinu şi Nicolae Badea, care are ca scop atragerea simpatizanţilor „roş-albi“ într-o structură oficială a suporterilor.

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii